Tour

PolderSoft-Leden is geschikt voor allerlei branches in zowel de profit alsook non-profit sector. Het is low-budget en daardoor laagdrempelig.

Talrijke organisaties hebben al jarenlang naar volle tevredenheid met het systeem gewerkt. Het systeem volgt de markt en wordt regelmatig aangepast waar nodig. Ook is er een hechte samenwerking met de klanten, de feedback van klanten wordt erg gewaardeerd en leidt vaak tot aanpassingen of verbeteringen. Deze komen ten goede aan alle klanten. 

De instapprijzen zijn erg laag zodat de kosten geen belemmering zijn om er mee te starten. De intake en conversie van bestaande gegevens is veelal kosteloos zodat er turn-key gestart kan worden. 

Wat PolderSoft zo uniek maakt

PolderSoft beseft dat het voeren van een ledenadministratie geen dagelijks werk is voor haar klanten. Veel gebruikers zijn slechts enkele dagen per maand actief zodat er weinig routine is. Desondanks slagen veel klanten er in om met minimale ondersteuning hun weg in het systeem te vinden. Het blijkt dat het systeem zodanig duidelijk is dat er ook geen extra instructies in de vorm van een handleiding of training noodzakelijk is.

De helpdesk is 24*7 bereikbaar omdat ook veel klanten in de avonduren actief zijn. Via online sessies kan een extra face-to-face toelichting gegeven worden op bepaalde vragen.

De intake en conversie van bestaande gegevens is veelal kosteloos zodat er turn-key gestart kan worden. 

Online webversie

Naast de succesvolle Windows-versie is er onlangs ook een online webversie gelanceerd. Deze wordt inmiddels door 10-tallen klanten gebruikt.

Nieuwe klanten kiezen massaal voor de online versie. Sommige bestaande klanten hebben inmiddels ook de overstap gemaakt.

De online webversie heeft alle functies van de Windows versie en daarnaast een aantal extra mogelijkheden zoals de workflow, QR-codes en Mollie-betalingen.

Eerst zien, dan geloven?

Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog onze functies en zie zelf hoe ze uw leven kunnen vereenvoudigen en verbeteren. Ga aan de slag en ontdek hoe we uw leven naar een hoger niveau kunnen tillen!