Probeer gratis

PolderSoft kan gedurende een proefperiode gratis geprobeerd worden. Wij bieden daarbij op meerdere manieren hulp en ondersteuning:

Het initieel inrichten van de administratie kan door PolderSoft gedaan worden. De aangeleverde gegevens worden dan kosteloos overgezet in de database zodat meteen een bruikbare situatie ontstaat.

PolderSoft kan de eerste incasso- en factuurruns uitvoeren en toelichten waar nodig. Op deze manier is een vlekkeloze start mogelijk en blijft de geldstroom doorlopen.

Bij vragen kan contact opgenomen worden met de supportafdeling van PolderSoft: support@poldersoft.nl telefoon / sms : 06-40126460.

Via https://meet.jit.si/poldersoft is het mogelijk om een online-sessie te houden om informatie uit te wisselen.

Ondersteuning op locatie is ook mogelijk. Er wordt echter niet veel gebruik van gemaakt omdat de software zich redelijk makkelijk laat gebruiken zonder extra uitleg of hulp. 

Veel organisaties kiezen er voor om een deel van het werk uit te besteden aan PolderSoft. Zelf wordt dan de leden-registratie gedaan. Het maken van facturen / automatische incassos wordt dan door PolderSoft gedaan.

Probeer nu gratis

Vul het onderstaande contactformulier in en start uw reis naar succes. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer – grijp deze unieke kans en zie zelf wat Poldersoft voor u kan betekenen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.